ALFAGROUP VOOR... AUTOBEDRIJVEN

Bij autobedrijven staat een voorraad met grote waarde te wachten tot deze van eigenaar wisselt. Het is van groot belang voor de continuïteit van de onderneming dat deze voorraad niet gestolen of vernield wordt door een verwoestende brand, met faillissement als gevolg.

Brandmeldinstallatie

De continuïteit van het bedrijf staat centraal bij het aanschaffen van een brandmeldinstallatie. Daarnaast moet de brandmeldinstallatie voldoen aan de eisen die de Nederlandse wet voorschrijft, net zoals de eisen vanuit de verzekeraar.

Bij autobedrijven moet er rekening worden gehouden met binnen rijdende auto's. De rookmelders moeten verschil maken tussen uitlaatgassen en rook dat veroorzaakt wordt door brand. Met de huidige techniek hoeven deze aanpassingen helemaal niet duur te zijn.

Kleine aanpassingen kunnen in de toekomst leiden tot grote besparingen. Daarom vinden wij het belangrijk om in goed overleg de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer over brandmeldinstallaties

Inbraakbeveiliging

Autobedrijven zijn gevoelig voor diefstal. Niet alleen het pand maar ook het terrein om het pand moet worden beveiligd. Dit is voor een groot deel te regelen met hekken en slagbomen, maar voor volledige bewaking moet er ook elektronische beveiliging worden toegepast. Bij autobedrijven laten wij de elektrische overheaddeuren (ook wel roldeuren genoemd) altijd blokkeren. Hierdoor kunnen dieven nooit onopgemerkt hun gang gaan.

Een overval heeft een grote materiële en immateriële impact. Een veel gebruikt middel om overvallen tegen te gaan, is de zogenaamde overvalknop. Wanneer een medewerker op deze knop duwt wordt de politie gelijk ingeschakeld.

Lees meer over inbraakbeveiliging

Neem contact op!

Alfagroup heeft jarenlange ervaring met autobedrijven. Hierdoor begrijpen wij waar u tegen aan loopt, en signaleren wij risico's. Zoals eerder gezegd kan dit op lange termijn veel besparen. Door met u het gesprek aan te gaan over de voor- en nadelen komen we altijd tot een passende oplossing.

Wilt u meer weten over veiligheidrisico's en oplossingen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat u de situatie veilig onder controle heeft!