Specialisten in beveiliging

Wilt u een veilig pand realiseren? AlfaGroup is KIWA-gecertificeerd, wij houden er van om snel te schakelen en komen altijd met een innovatieve oplossing bij uw situatie!

Inbraakbeveiliging

Alfagroup gaat u helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden. Inbrekers zouden de deur van uw pand moeten overslaan.

Alarmsystemen

Een effectief alarmsysteem laat zien dat u beveiliging serieus neemt. Wanneer inbrekers een alarmsysteem signaleren, druipen ze al snel af.

Toegangscode

Alfagroup zorgt ervoor dat alleen de juiste personen toegang hebben tot gebouwen, afdelingen en ruimten.

Tijdregistratie

Het tijdregistratiesysteem van Alfagroup levert overzichtelijke rapportages met saldi van gewerkte uren, verlof en andere aan- of afwezigheden.

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie signaleert brand voordat u dat zelf doorheeft. Hierdoor is de veiligheid van uw personeel of gasten beter geregeld en kan grotere schade voorkomen worden.

Cursus

De cursus Beheerder Brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie is bedoeld voor ( technische) medewerkers die belast zijn met het onderhoud van de brandmeldinstallatie.

Blusmiddelen

Bij het bepalen van de blusmiddelen, hanteren we brandklassen. Alfagroup brengt aan de hand van deze brandklassen in kaart over welke blusmiddelen u zou moeten beschikken.

Ontruimingsplan

Door het ontbreken van een ontruimingsplan is de kans op paniek bij brand veel groter. Daarom is het belangrijk om een up-to-date ontruimingsplan beschikbaar te hebben.

Noodverlichting

Noodverlichting voorkomt paniek tijdens een daadwerkelijke ontruiming. Doordat bij brand de stroom uitvalt zien medewerkers en bezoekers geen hand voor ogen. Daarom is noodverlichting van cruciaal belang.

Camerabeveiliging

Beveiliging en bewaking (CCTV) met camera’s is bijzonder effectief. Doordat u een goed beeld heeft van de situatie, kunt u snel ingrijpen als u risico’s signaleert, bijvoorbeeld bij de aanwezigheid van verdachte personen.

In de 8 jaar dat wij samenwerken, is de kans op overleven bij brand met stappen omhooggegaan

Bart Vrinten Technisch Manager bij het Leger des Heils

Met Alfagroup kan ik snel schakelen, en als er wat is komen ze gelijk even langs

Alfred Hazeleger Hoofdconciërge bij Van Lodenstein College Barneveld

Alfagroup heeft mij zeker ontzorgt. Het onderhoud kost mij nu 39 uur minder tijd dan voorheen

Ralph Boston Facilitair Manager bij Ziggo Dome

Alfagroup overlegt goed en tijdig met de huurders van het pand

Jeffrey Chin Technisch Manager bij Intercity Management B.V.

Ik zou Alfagroup zeker aanbevelen, afspraak is afspraak en daar hou ik van

Jacques de Rooij Eigenaar van de Eerste Barneveldse Houthandel

Wilt u meer informatie of advies?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beveiligingsoplossingen voor uw organisatie? Neem dan contact op! Wij reageren altijd zo snel mogelijk, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.