TOEGANGSCODE

Alfagroup zorgt ervoor dat alleen de juiste personen toegang hebben tot gebouwen, afdelingen en ruimten. Ook in situaties waarin vele bezoekers de in- en uitgangen passeren en het verschil tussen vertrouwde en ongewenste gasten niet zichtbaar is. Een voorbeeld van een dergelijke toepassing is een hotel waarin gasten een aantal dagen toegang krijgen tot een kamer.

Onze systemen zijn gastvrij voor personeel en gast of klanten. Aan de andere kan is het pand voor ongewenste bezoeker hermetisch afgesloten. Om dit op de juiste manier te realiseren is een uitgebreide inventarisatie van de wensen nodig. Vervolgens is er specialisme vereist om het systeem te installeren.

Een combinatie van verschillende oplossingen

Door goed rekening te houden met uw wensen, blijft uw pand toegankelijk en de beveiliging flexibel. We maken gebruik van een combinatie van oplossingen omdat elk pand om zijn eigen speciale beveiliging vraagt. Voorbeeld van gebruikte middelen zijn de toegangscontroles met magneetkaart, vingerafdruk, deuropeners en automatische deuren.

Vanzelfsprekend kunnen wij de toegangscontrole integreren in uw beveiligingssysteem en combineren met bijvoorbeeld een intercom, camerabewaking of alarmsysteem.

Tijdregistratie en reguleren bezoekersstromen

Wilt u binnen bepaalde tijden deuren, toegangspoorten en tourniquets openen? Alfagroup installeert een deuropener zodat uw personeel en bezoekers binnen de door u bedachte tijd naar binnen kunnen. Deze oplossing is zelfs combineren met een tijdregistratiesysteem.

U kunt de deuropener ook combineren met een paslezer, zodat alleen personen met een kaart toegang hebben. Met een deuropener reguleert u heel eenvoudig de bezoekersstroom en waarborgt u dat er nooit een deur openstaat die dicht had moeten zijn.

Toegangscode, magneetkaarten, paslezers en smartcards

Met een toegangscode, magneetkaarten en paslezers geeft u toegang aan bij u geregistreerde personen. Wie eenmaal een magneetkaart heeft, kan daardoor zonder onnodige vertraging en persoonlijke controles uw pand binnengaan.

De toepassing is veelzijdig. Alfagroup installeert de systemen om gasten van hotels toegang te geven, maar ook om personeel van bedrijven binnen te laten. We installeren paslezers met magneetkaarten, maar ook contactloze smartcards. U automatiseert met een magneetkaart uw toegangscontrole. Bovendien beschikt u meteen over informatie met betrekking tot de aanwezigen.

Een uitgebreide inventarisatie is cruciaal

Voordat er toegangscode wordt geïnstalleerd is het allereerst van groot belang dat de wensen uitgebreid doordacht zijn. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer een collega voor een dichte deur staat, terwijl uw klant vrij door kan lopen. Daarom denken wij graag mee met uw veiligheidsplan!

Neem contact op!

Wilt u meer weten over toegangscode voor uw pand? 

Neem contact op!