CAMERABEVEILIGING

Steeds meer bedrijven maken gebruik van camera’s. Hiermee kunt u de omgeving in de gaten houden en verdachte situaties signaleren. Beveiliging en bewaking (CCTV) met camera’s is bijzonder effectief. Doordat u een goed beeld heeft van de situatie, kunt u snel ingrijpen als u risico’s signaleert, bijvoorbeeld bij de aanwezigheid van verdachte personen.

Live of achteraf kijken

Naast het live meekijken met uw camera, beschikt u ook achteraf over de beelden. Bij incidenten, zoals een inbraak of overval, is dit cruciaal voor het oppakken van de daders. U kunt de beelden van een dergelijke situatie voor weken opslaan. Hiervoor maakt u gebruik van een digital video recorder (DVR). De DVR kunt u direct benaderen via uw netwerk en zelfs via internet of een mobiele app!

Wij passen alleen de beste camera beveiliging technologie toe. Terwijl we vroeger veel analoge camera’s plaatsten, bieden we nu vooral IP-camera’s aan. Met deze camera’s is er een complete integratie mogelijk met een digitaal beveiligingsysteem. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw beelden. En dat uiteraard in een compleet beveiligde omgeving.

Onze leveranciers werken nog elke dag aan innovatie op dit gebied en er kan steeds meer! Elke maand zijn er wel weer nieuwe ontwikkelingen, die wij het liefst zo gauw mogelijk brengen bij u als klant. Hierdoor kunnen een complete installatie bieden die voldoet aan al uw wensen.

New Call-to-action

Over Alfagroup

Alfagroup brengt samen met u de in beeld wat de behoeften zijn. Wij inventariseren risico’s en komen met een voorstel voor camera beveiliging. Vervolgens dragen wij zorg voor het installeren en onderhouden van uw camerasysteem. De Wet Bescherming Persoonsgegevens speelt een belangrijke rol binnen dit vakgebied. Vanzelfsprekend betrekken we deze wettelijke regels in ons voorstel.


New Call-to-action