OVER ALFAGROUP

Wilt u een veilig pand realiseren? Alfagroup is een beveiligingsbedrijf dat verder denkt dan de technische installaties. Wij ontwerpen en realiseren doeltreffende installaties om u te beveiligen tegen brand, inbraak en ongewenst bezoek.

Wij vinden het belangrijk dat uw installatie functioneert alsof hij nieuw is. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel de installatie als het onderhoud uitsluitend onder leiding van gecertificeerde professionals wordt uitgevoerd.

Maatwerk om wensen en eisen bij elkaar te krijgen

Wanneer u een nieuwe installatie wilt laten installeren, beginnen wij bij de basis. Deze basis leggen we door de wettelijke vereisten en uw wensen naast elkaar te leggen. Na deze inventarisatie bespreken we samen hoe we deze twee zaken met elkaar kunnen combineren. Op deze manier weten wij een stuk maatwerk te organiseren, die zowel aan de wettelijke normen voldoet, en waar u tevreden mee bent. Wij houden van korte lijnen, en snel schakelen zodat we de gebruikers van het pand zo min mogelijk overlast bezorgen.

Wij maken Nederland elke dag veiliger

Wij maken Nederland elke dag veiliger. Een veilig Nederland kunnen wij alleen bereiken met het beste personeel. Daarom is al ons personeel gecertificeerd en in het bezit van een verklaring van betrouwbaarheid. Daarnaast werken wij alleen met de beste merken. Op deze manier doen wij er alles aan om Nederland elke dag veiliger te maken!

           > >   Wilt u weten wat ons team speciaal maakt? Lees dan hier verder!

Ook in complexe situaties geven wij graag advies. Doe uw voordeel met ons specialisme en vraag een adviesgesprek aan!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Bekijk hier ons dienstenoverzicht >>

thumb_IMG_5126_1024.jpg