INBRAAKVEILIGHEID VOOR UW ORGANISATIE

Alfagroup gaat u helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden. Inbrekers zouden de deur van uw pand moeten overslaan. Wij als Alfagroup hebben verschillende middelen om inbraken effectief tegen te gaan. Wij zijn een bedrijf met 10 jaar ervaring en kunnen u veel expertise bieden.

Wat voor u het belangrijkste is: wij ontwerpen een complete oplossing voor al uw veiligheidsvraagstukken. Zo treffen we bouwkundige maatregelen en passen we hang- en sluitwerk of beglazing aan waar nodig. In de meeste gevallen gaat het om inbraakvertragende voorzieningen.
Naast deze voorzieningen installeren we ook alarmsystemen. Met deze slimme, elektronische systemen worden inbraken of pogingen tot inbraken gesignaleerd. Vervolgens meldt de inbraakcentrale dit bij een u of bij een meldkamer.

Inventarisering huidige situatie

Wij beginnen altijd bij de basis. Door eerst op zoek te gaan naar de risicoplekken van uw onderneming. Er zijn altijd plekken waar de kans op een inbraak het grootst is, daarom behoeft dit speciale aanpak. Na het inspecteren van deze plekken wordt er een analyse gemaakt van eventuele schade door vernieling en ontvreemding.

Beveiligingsplan

Al deze onderdelen worden meegenomen in een compleet beveiligingsplan. Deze bespreken we vervolgens uitgebreid met u als klant.

Inbraakinstallatie voor uw organisatie

Bent u aan het oriënteren voor een brandmeldinstallatie voor uw organisatie? Download ons GRATIS e-book met handige tips!

New Call-to-action