ALFAGROUP VOOR... HOTELS

De hotelbranche is een zeer specifieke branche in de beveiliging. Dit komt vooral doordat uw gasten maar een korte tijd in uw pand verblijven. Hierdoor voelen zij zich minder verantwoordelijk voor het pand. Dit vinden hotelmedewerkers helaas terug in vernieling, ontvreemding of sabotage aan de beveiligingsystemen. Door toepassing van geavanceerde systemen hebben we veel schade weten te voorkomen.

Rookmelders

De brandveiligheid in uw pand moet volgens de wet goed geregeld zijn. Dit betekent in de basis dat er in elke ruimte een rookmelder moet hangen.

Het probleem is dat klanten, die in uw pand willen roken, de rookmelders er uitdraaien. Wij hebben ervaring met dergelijke vraagstukken en hebben samen met onze klanten hiervoor innovatieve oplossingen gevonden.

Ontruimingsoefening

Een ander vraagstuk waar hotels vaak mee te maken hebben is de ontruimingsoefening. Niemand wil zijn gasten overlast bezorgen, toch is een jaarlijkse oefening verplicht. Naast deze verplichting kan imagoschade door brand fataal zijn voor uw onderneming. Het is belangrijk dat er voor een oplossing wordt gezorgd die rekening houdt met dit spanningsveld.

Camerabeveiliging

Vernieling en ontvreemding zijn helaas een schaduwzijde van de branche. Gelukkig zijn hiervoor tientallen oplossing gevonden, zodat dit steeds meer ingeperkt kan worden. Hierdoor wordt uw werk steeds leuker! Camerabeveiliging is één van die oplossingen. Kennis van de privacywet is van cruciaal belang bij camerabeveiliging. Hierdoor worden onnodige claims voorkomen. Daarnaast moeten uw gasten niet het idee hebben dat ze bekeken worden. Het gevoel van veiligheid, daar gaat het vooral om.

Maak een waterdicht beveiligingsplan

Samenwerking met de technische dienst

In de meeste hotels werken wij nauw samen met de technische dienst. De technische dienst kan ons van veel informatie voorzien, daarnaast willen zij zelf ook een gedegen uitleg over de installatie. Door een goede samenwerking hebben de hotelgasten geen last van onnodige ontruimingen.

Neem contact op!

Loopt u tegen beveiligingsproblemen aan en zoekt u eindelijk een oplossing? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze medewerkers! Graag denken wij met u mee zodat uw gasten in een veilig pand, heerlijk tot rust kunnen komen!

Neem contact op!