ALFAGROUP VOOR... KINDERDAGOPVANG

Kinderen uit de kinderdagopvang of de peuterspeelzaal kunnen vaak niet zelfstandig buiten komen. Daarom is het van cruciaal belang dat er maatregelen worden genomen met betrekking tot de brandveiligheid.

Brandbeveiliging

De brandweer houdt kinderdagverblijven nauwlettend in de gaten. Een goed plan voor brandveiligheid in de kinderopvang is hoe dan ook van groot belang. Het niet vanzelfsprekend dat kinderen zelf buiten kunnen komen, verder zijn de gevolgen bij het uitbreken van paniek niet te overzien.

Lees meer over brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

In onze huidige maatschappij is het noodzakelijk om een kinderdagopvang goed te beveiligen. Niet alleen als de kinderen naar huis zijn, maar ook tijdens de dagelijkse activiteiten. Wij kunnen er voor zorgen dat er bijvoorbeeld geen ongewenste gasten binnen komen door een automatisch alarm op de deuren. Doordat steeds meer computers en andere IT-middelen worden gebruikt in de kinderdagopvang is het ook belangrijk om deze goed te beveiligen. De kosten voor het opnieuw aanschaffen zijn voor de meestal kleine opvangverblijven niet te overzien. Doormiddel van een bouwkundige en technische maatregelen, zoals een inbraakinstallatie en camera's, worden veel inbraken voorkomen.

Lees meer over inbraakbeveiliging

Samenwerking met de conciërge

Wij leggen de installatie graag uit aan de conciërge, of andere medewerker die verantwoordelijk is voor het technische beheer. Na het volgen van een cursus() zou de conciërge zelfs het preventief onderhoud kunnen uitvoeren. Terwijl Alfagroup altijd beschikbaar blijft voor (technische) vragen.

Neem contact op!

Alfagroup heeft jarenlange ervaring met kinderdagverblijven. Wij denken graag met u mee hoe u kosten kunt besparen met maximale veiligheid. In goed overleg weten wij altijd een passende offerte te maken.

Alfagroup heeft tientallen kinderdagverblijven in beheer, hierdoor kunt u spreken van een ervaren partner. Wilt u met ons van gedachten wisselen over een veiligheidvraagstuk? Neem dan contact op met een van onze collega's zodat uw kinderdagverblijf veilig is voor uw kinderen!

Neem contact op!