ALFAGROUP VOOR... WINKELS

Wist u dat retailers bijna 1,5% van de omzet mislopen door diefstal? Helaas wordt er zowel door klanten als door personeel gestolen. Daarom is goed om verschillende veiligheidsmaatregelen te overwegen.

Alarminstallatie en toegangscode

Steeds meer winkeliers kiezen ervoor om meer te investeren in veiligheid. En dit is niet zonder reden, naast het toenemende gevoel van onveiligheid zijn er officiële cijfers die dit gevoel bevestigen. De schade van diefstal kan zo fors zijn dat het een faillissement tot gevolg heeft. Daarnaast is het vaak ook een eis van de verzekeraar! 

Toegangscode

Gelukkig zijn er verschillende manieren om veiligheid in winkels te garanderen. De meeste winkels beschikken al over een alarminstallatie (of: inbraakinstallatie) en toegangscontrole. Hiermee wordt voorkomen dat ongewenste gasten bij uw voorraad kunnen. Een veel gebruikt middel is de zogenaamde overvalknop. Wanneer een medewerker op deze knop duwt wordt de politie gelijk ingeschakeld.

Lees meer over de toegangscode

Camerabeveiliging

Wij zien het aantal aanvragen voor camerabeveiliging ontzettend groeien. Terwijl het vroeger nauwelijks werd gebruikt, heeft nu zo ongeveer elke winkel een camera. Hierbij wordt dan vaak onderscheid gemaakt in overzicht camera's en camera's op specifieke plaatsen, bijvoorbeeld op de kassa.

De ervaring leert dat een goed beveiligingsplan cruciaal is. Hierdoor vormen de veiligheidsmaatregelen een geheel.

New Call-to-action

Blusmiddelen

De meeste ondernemers blussen kleine brandjes zelf. Hierdoor wordt (grote) schade voorkomen en hoeft de brandweer niet uit te rukken. Dit voorkomt grote schade aan de voorraad en verkleint het risico tot letselschade.

Het is daarbij wel van belang dat de ondernemer weet hoe hij met een brandblusser om moet gaan. En om bij de basis te beginnen, hij moet weten of hij de juiste blusmiddelen heeft. Verder moet de blusser functioneren alsof hij nieuw is. Wij als Alfagroup helpen u graag met nieuwe brandblussers, of voeren het jaarlijkse onderhoud uit.

Lees meer over blusmiddelen

Brandmeldinstallatie

Bij grotere ondernemingen is een brandmeldinstallatie verplicht. Hierdoor kan de brandweer snel worden ingeschakeld en kan veel letselschade worden voorkomen. Wij als Alfagroup hebben veel ervaring binnen uw branche en denken graag met u mee.

Neem contact op!

Bij Alfagroup werken we alleen samen met de beste merken. Dit zijn merken die veilige installaties leveren, die makkelijk te bedien zijn, tegen een lage prijs. Verder begrijpen wij dat uw klanten zo min mogelijk last mogen hebben van het installeren van veiligheidsmaatregelen.

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw winkel? Neem dan contact op zodat we u maatwerk kunnen leveren, waarmee uw winkel een veilige plek wordt!

Neem contact op!