Blog

Waarom blogt Alfagroup over veiligheid?

Waarom-is-veiligheid-belangrijk-Alfagroup.jpg

De afgelopen maanden heeft u waarschijnlijk al vele blogs van Alfagroup langs zien komen! En dat doen wij zeker niet zonder reden, hoe dat zit? Dat leggen we in deze blog uit!

Alfagroup bestaat deze maand alweer 10 jaar. Op zich is dat al reden genoeg voor een feestje! Maar het toont ook weer wat anders aan, namelijk: Alfagroup weet zich de afgelopen 10 jaar goed aan te passen aan de markt. En ja, daarom zijn wij ook aan het bloggen geslagen. 

 

Een veiligheidsbedrijf moet alles leveren 

Alfagroup is in 2006 gestart als een installatiebedrijf dat veiligheidsinstallaties leverde. Maar voor onze klanten was dat niet genoeg, zij vroegen ons (terecht!):

''Als jullie meepraten over het complete veiligheidsvraagstuk, waarom leveren jullie dan ook niet alles?''

- Klanten

En ook ik zag het de afgelopen maanden langskomen in de verschillende soorten aanvragen: een ontruimingsplan op school, cursus brandbeveiliging in het kantoor en zelfs voor een AED in een zorginstelling. 

Wij gaan daar graag in mee, omdat wij graag ontzorgen in alle gebieden van veiligheid. Daarom hebben wij de afgelopen jaren allerlei onderdelen toegevoegd aan ons eigen takenpakket: wij controleren nu ook blusmiddelen, stellen ontruimingsplattegronden op en maken complete veiligheidsplannen. 

In deze lijn is bloggen een logische stap: wij doen er alles voor om u te ontzorgen op het gebied van veiligheid! En ja, waar kan dat beter beginnen dan bij het delen van onze kennis. 

 

Delen is vermenigvuldigen

Vandaag de dag leven zien we steeds meer bedrijven die zich richten op het delen van eten, spullen en nog veel meer. Er komen woorden langs als deel-economie en lerende organisatie. Ook Alfagroup ziet daar de duidelijke meerwaarde van:

Wij geloven er in dat wij kunnen vermenigvuldigen door onze kennis te delen! 

-Alfagroup

Onlangs schreven we een blog over veiligheid in de zorg. Dergelijke blogs delen wij in een LinkedIngroep over Veiligheid in de Zorg, en dat inspireert! We zien groepsleden die suggesties doen, mensen die graag op de hoogte willen gehouden worden voor maandelijkse blogs en mensen die zich inschrijven op onze nieuwsbrief. En daar zijn wij blij mee! 

Onze klanten zijn er blij mee!

Inmiddels hebben verschillende klanten al enthousiast gereageerd op onze blogs. Het is mooi om te zien dat onze blogs aanslaan, en wij blijven u van informatie voorzien!
 
Naast de gewone blogs hebben we ook e-books, checklists en ander materiaal om u te informeren. Deze middelen zijn GRATIS te downloaden uit onze kennisbank!
 
Als we het dan toch over e-book hebben, wat dacht u van dit e-book over het aanschaffen van inbraakbeveiliging?
 
New Call-to-action

Deel dit blog: